martes, 8 de septiembre de 2009

Idólatres misioners enganyadors i idólatres honestos enganyats fins ara




A la vida quotidiana, se'm presenten diverses ocasions, de parlar del noajismo. Les sòl aprofitar, tant com puc; per difondre "respectuosament" i amb claretat.
És fàcil veure, que la persona honesta escolta i em pregunta. I raonadament dóna marge per a conversar i parlar del tema, en base al que li han dit i el que m'escolta explicar-li.
Els missioners, sols repeteixen i repeteixen sempre el mateix memoritzat, descartant tot el que els hi "dic" i fins i tot no accepten el que el hi diuen les seves mateixes bíblies cristianes, les quals a més es contradiuen "nombrosa i repetidament".
Se m'ha donat el cas de parlar amb testimonis de je-ova o d'altres fanatitzats, que es neguen a obrir-me les seves pròpies bíblies, davant meu perquè els dono arguments i raonaments en contra del penjat i pablo de tars i els seus acòlits.
Però després "ells mateixos", fan servir aquestes mateixes bíblies, amb els que no tenen cap coneixement d'elles, sabent que tenen contradiccions i les utilitzen com la veritat suprema.
Certament aquests missioners, són malébolos difusors del caos i del verí idolàtric. Tot recuerso seu únic argument, en l'última conversa amb ells: "cal mirar una bliblia comentada", amb concordances, però sense llegir cap manera, de la bíblia que tenia a les mans, per raonar sobre el que els dic (només repeteixen i repeteixen les seves lliçons, els seus dogmes) ".
En canvi, hi ha altres persones més honestes, que escolten i contrasten la informació que els dono i s'apunten la direcció de fulva. Espero que algun o diversos d'ells, per al seu bé entrin en aquesta pàgina web. Ciertametne no hi ha més sord, que el que no vol sentir.
No hi ha més cec que el que no vol veure. No hi ha més coix, que el que no vol caminar. I no hi ha més extraviats idòlatres, que els que estan còmodes en els valors repetits i que fins i tot veient que els mostren que són equivocats, volen seguir practicant.
De vegades surten amb el que la llei mosaica "ja no val", però si els valen algunes parts, que selectiva i tendenciosament fan servir, amb els no coneixedors del contingut bíblic i de la "veritable revelació de Hashem".
Els idòlatres del penjat, si fossin lògics i veraços, han d'usar únicament l'anomenat NT. Però clar, doncs, es queden com desnudito i sense aparent sacralitat ... Tots els idòlatres no són iguals, gràcies a Déu. N'hi ha perversos i enganyadors; n'hi ha simplement enganyats, que senten el que se'ls diuen i raonen, alguns adopten fer canvis graduals, i si més no, s'informen més i millor.
Ajudem als discerniments, ensenyant el noajismo els humils enganyats, però als perversos enganyadors, després d'un parell de xerrades, valorem si ens mereixen la pena o no seguir parlant si es neguen a sentir i raonar (de vegades serà que si, podem seguir conversant i altres vegades serà que no és convenient, per la seva militància missionera dogmàtica i la seva blasfèmia irreverent amb Hashem-exaltat sigui-).
Pau i possem-nos a construïr shalom, amb amor i respecte, però sense acceptar les mentides i verins idolàtries, especialment dels que no raona i només repeteixen i repeteixen, sense utilitzar les seves ments.
Pau i esforcem-nos, respectant els Set Manaments Universals. Amen.

1 comentario:

  1. dios, de las idolatrias es un asunto. El Dios verdadero, es la causa y mantenedor de todo... y del orden universar.


    Las religiones, son creaciones humanas; los Siete Mandamientos son... lo que Dios ha designado como lo adecuado para cada uno individualmente y para la sociedad.


    La noción de salvación es algo de las religiones... Simplemente hemos de cumplir, y conforme cumplamos ameritaremos... o bien crearemos caos y es por nuestro bien...


    REspecto al error del libro de los cristianos son muchos, y obra de muchas personas y muchos estilos... como resultado se contradicen... muchas veces y es tema de mucho espacio... no de dar lecciones

    ResponderEliminar